Diari Més

La tensió política entre consistoris obliga a cancel·lar el festival 'elrow' de Salou

Just aquest dijous, el consistori de Salou anunciava que la zona dels Emprius tampoc podria acollir el festival de música electrònica

'Elrow' és l'empresa fundadora del festival dels Monegros i del club Florida 135 de Fraga.

Un descampat de Cap Salou acollirà un nou festival de música electrònica de 'elrow''Elrow'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival de música electrònica 'elrow', que s'havia de celebrar a Salou el 15 de juliol, queda suspès. Així ho anuncien els organitzadors a través de la seva pàgina de Facebook, després que tot just aquest dijous, el consistori anunciés que l'esdeveniment tampoc es podria celebrar a la zona d'Emprius del municipi. 'Elrow' s'ha fetressò de les desavinences entre consistoris que ha causat el festival, i asseguren que, «a causa de la recent polèmica entre institucions, suspenem l'esdeveniment per no voler contribuir a incrementar la tensió política».

I és que el festival ha estat rodejat de polèmica des que es va anunciar que es duria a terme. En un primer moment, la ubicació escollida per part de l'organització del festival va ser la Pedrera de Cap Salou, amb la conformitat de l'Ajuntament de Salou. L'Autoritat Portuària, però, propietària dels terrenys, va declinar aquesta opció. Per la seva banda, l'Ajuntament de Vila-seca també es va oposar a la celebració del festival en aquesta localització, a la qual s'hi accedeix des de la Pineda: «No em sembla bé ni el lloc ni la data. És un gravíssim error i qui ho ha de saber (l’Ajuntament de Salou), ja ho sap», va assegurar l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, durant un ple municipal. I és queel festival de música electrònica esperava rebre entre 15.000 i 20.000 persones, una quantitat que difícilment podria absorbir el carrer Vaporet de la Pineda, que dóna accés a la zona de la Pedrera.

Actualment, el consistori de Salou estava estudiant ubicar el festival a la zona dels Emprius. Però tot just aquest dijous, s'anunciava que la ubicació era descartada: «No és viable ni adient per acollir aquest festival, un cop valorats diversos aspectes i característiques d’aquesta zona», assegurava el consistori.

Devolució del cost de les entrades

'Elrow' lamenta molt, en el comunicat, haver de suspendre el festival. «Era del nostre interès i també de les institucions de Salou donar a la zona un festival de primera magnitud a nivell internacional». Finalment, el festival anuncia que el 15 de juliol, quan havia de tenir lloc 'elrow' a Salou, «ens traslladarem a Viladecans per celebrar el nostre 7è aniversari amb el mateix cartell i el mateix horari». Pel que fa a les entrades que ja s'havien adquirit, l'organització anuncia que en les properes hores es procedirà a retornar, íntegrament, el cost de les entrades, o les canviaran per entrades del 7è aniversari.

tracking