Diari Més

Pau Vallvé, Mazoni i Maria Vidal, entre els artistes del festival Altacústic 2017

Fins a 13 agrupacions musicals actuaran en la quarta edició de l'esdeveniment, que tindrà lloc del 20 al 22 de juliol

Jay Lem'on, que actuarà al festival, ha mostrat un tast de la seva música durant la presentació de l'esdeveniment.

Pau Vallvé, Mazoni i Maria Vidal, entre els artistes del festival Altacústic 2017Ajuntament d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de tretze grups i bandes de música independent i emergents actuaran a la quarta edició del festival Altacústic d'Altafulla, que tindrà lloc a la Vila Closa, l'antic nucli medieval emmurallat del municipi, el 20, 21 i 22 de juliol. Pau Vallvé, Mazoni i Maia Vidal són alguns dels artistes que hi actuaran. A més d'aquests tres artistes, completen el cartellJay Lem’on,Ariana Abecasis, David Philips,Donallop,Escarteen Sisters,Renaldo & Clara,Pistola,Casa Das Feras, Pavvla iThe Prussians.

El festival ha estat presentat aquest dimarts. Un dels artistes, Jay Lem’on, ha participat en la presentació, on ha interpretat dues peces que sonaran en aquesta edició. Per la seva banda, el director artístic de l’Altacústic, Kike Colmenar, ha destacat la col·laboració amb la plataforma Gigmit, amb la qual «es van rebre més de 500 propostes musicals d’arreu d’Europa, de les quals se n’han escollit tres perquè actuïn a l’Altacústic».

Com a novetat enguany, tal i com ha assenyalat la regidora de Cultura, Montse Castellarnau, «s’ha fet una redistribució dels escenaris que quedaran a la plaça del Pou, la plaça de l’Església i les escales de la Placeta», amb l’objectiu d’encabir l’increment de públic que s’ha produït al llarg de les anteriors edicions.

L’horari dels concerts serà a partir de les 20h i seran gratuïts. El festival està organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, compta amb el patrocini d’Estrella Damm, i la col·laboració de Gigmit i Illenc. El pressupost de la mostra és d’uns 15.000 euros. La programació completa del festival es pot consultar a través d'aquest enllaç.

tracking