Diari Més

Successos

Detingut per conduir begut i sense punts un veí de Tarragona que es va accidentar al Catllar

L’home, que va donar positiu d’alcoholèmia amb una taxa de 0,82 ,mg/l, conduïa una motocicleta que no tenia assegurança i tenia la ITV caducada

La detenció es va produir el passat 8 de setembre.

Detinguda per falses amenaces de bomba contra l'hotel on treballavaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el passat diumenge 4 de juny, un home de 55 anys i veí de Tarragona implicat en un accident al Catllar per conduir begut i sense permís per pèrdua de vigència per punts.

Els fets van tenir lloc diumenge a la matinada, quan els mossos van rebre l’avís d’un accident de trànsit a la carretera T-203 entre el Catllar i la Riera de Gaià. Els agents es van traslladar al lloc, on van localitzar un home que havia patit una sortida de via amb una motocicleta. En anar-lo a auxiliar, els mossos van observar que l’accidentat presentava símptomes d’haver conduït sota els efectes de l’alcohol.

En la prova d’alcoholèmia, el conductor va donar 0,82 mg/l. A més, els agents van comprovar que el conductor no disposava de carnet perquè havia perdut tots els punts. D’altra banda, els mossos també van denunciar-lo administrativament, ja que la motocicleta no tenia l’assegurança obligatòria i, a més, anava amb la ITV caducada.

El detingut ja tenia un antecedent policial per conduir sota els efectes de l’alcohol i per conduir amb una privació judicial del permís. L’individu va ser citat a un judici ràpid ahir dilluns al Jutjat d’Instrucció número 3 de Tarragona.

tracking