Diari Més

Laboral

Un inspector de treball es presenta a la Fira de Cambrils per revisar estands i bars

Va acabar obrint una acta d'inspecció a uns adolescents que participen al programa Niu Projects de propostes d'emprenedoria

L'inspector va demanar la documentació als joves que presentaven projectes a l'espai Niu, a la dreta de la imatge.

Un inspector de treball es presenta a la Fira de Cambrils per revisar estands i barsAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira Multisectorial de Cambrils va viure el dia de la inauguració, el divendres passat, una circumstància poc habitual. Mentre la comitiva oficial feia un tomb per l'espai firal, amb JoanAregio, secretari d'Empresa i Competitivitat del Departament d'Empresa i Coneixement, al capdavant; al mateix temps, un inspector de treball començava a fer el seu recorregut particular per la Fira.

L'inspector es va dedicar a reclamar documentació sobre les persones que eren als estands i als bars instal·lats a la fira, a la recerca d'irregularitats laborals. La seva presència va córrer com la pólvora entre els expositors, molts d'ells encara ultimant els detalls de les seves parades. Així, gent que havia anat a donar un cop de mà a petits empresaris o autònoms per acabar de muntar els estands van haver de marxar per evitar problemes en la inspecció.

Una de les situacions rocambolesques que va protagonitzar el funcionari de Treball es va produir la zona de la fira ocupada pel denominat NiuProjects, de l'Ajuntament de Cambrils. Es tracta d'una proposta municipal pensada perquè joves, futurs emprenedors, puguin exposar projectes i propostes que ni tan solssónl'embrió d'una empresa, però que pot arribar a ser-ho. L'espai està pensat per la participació de joves de 16 a 29 anys.

D'aquesta manera, mentre l'alcaldessa, Camí Mendoza i el secretari d'Empresa, JoanAregiotallaven la cinta de la fira, un inspector reclamava la documentació i aixecava una acta d'inspecció per uns adolescents que tan sols tenien la intenció de mostrar les seves idees de futur en un espai municipal.

tracking