Diari Més

Cultura

Porrera celebra els 50 anys de música de Lluís Llach amb una visita guiada i un concert

La jornada 'Món Llach' tindrà lloc el 17 de juny

Imatge d'arxiu de Lluís Llach.

Porrera celebra els 50 anys de música de Lluís Llach amb una visita guiada i un concertACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest 2017 fa 50 anys que Lluís Llach va començar en el món de la música i Porrera, poble adoptiu del cantautor, organitza diverses activitats per tal de commemorar la data. Després que entitats i veïns del municipi proposessin activitats de tot tipus, finalment s'organitzarà una jornada anomenada 'Món Llach', que inclourà una visita guiada i un concert.

El Món Llach tindrà lloc el 17 de juny, i començarà a les cinc de la tarda amb la visita a l'exposició fotogràfia d'Elaine Jone 'Amb els meus ulls', sobre Llach. Seguidament, a les sis de la tarda i des de la plaça Catalunya, es començarà una ruta guiada i en petits grups pels diferents indrets del poble relacionats amb les cançons que el Lluís Llach i el Miquel Martí i Pol van compondre per al disc Món Porrera. Durant la ruta, que va ser creada a iniciativa dels allotjaments rurals del poble, es descobriran anècdotes i vivències del Lluís amb el poble i amb la seva gent.

Després de la visita i, buscant la implicació d’altres artistes que han descobert i, fins i tot, viscut a Porrera gràcies a l’amistat amb Llach, es podrà gaudir d’un concert íntim i acústic d’en Feliu Ventura i el Borja Penalba.

El preu de tota la jornada és de 12 euros anticipada, i de 15 euros el mateix dia. Inclou l’exposició, la ruta guiada, un sopar fred a base d’entrepà i beguda, i el concert. Es podrà adquirir el tiquet a l’Ajuntament. Un terç del preu de l’entrada es destinarà a la Fundació Lluís Llach, que desenvolupa la seva acció a la regió de Sine Saloum, al Senegal.

tracking