Diari Més

El Masroig Vi Solidari vendrà 2.600 ampolles per lluitar contra el càncer infantil

Aquest any, vint-i-nou escoles, amb 2.900 alumnes han participat en la il·lustració de les etiquetes

Imatge d'arxiu d'una passada edició de la fira solidària.

El Masroig Vi Solidari vendrà 2.600 ampolles per lluitar contra el càncer infantilMasroig Vi Solidari

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Masroig Vi Solidari arriba a la setena edició aquest dissabte, dia 10 de juny.Els cellers participants trauran 2.600 ampolles de vi solidari, que es vendran a 10 euros la unitat durant la fira. Per a aquells qui no puguin assistir-hi, hi haurà ampolles disponibles per a comprar-ne on-line. Els diners recaptats es destinaran a la investigació contra el càncer infantil.

Per altra banda, el celler convidat aquest 2017 serà el Lagar da Condesa, de la DO Rias Baixas. També hi tindrà lloc untast de vins de la DO Montsant. Sílvia Naranjo i Jordi Alcover, autors de 'La guia de vins de Catalunya', seran els encarregats de dirigir-lo. Es tastaran tres garnatxes i tres carinyenes. El preu per a participar-hi són 5 euros, i els interessants poden apuntar-se al web de la DO Montsant, ja que les places són limitades.

Una etiqueta solidària

Aquest any, vint-i-nou escoles, amb 2.900 alumnes han participat en la il·lustració de les etiquetes seguint la idea plantejada el 2013 des de l’estudi gràfic Atipus. Els nens de les escoles del Priorat, de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i els de l’Escola La Vitxeta de Reus han estat els encarregats de pintar-les. L’objectiu és implicar-los i sensibilitzar-los en els valors de la solidaritat, la comprensió, l’esperança i la il·lusió. Els padrins Joan Masdeu i Mariona Quadrada també han il·lustrat les etiquetes de l’edició 2017.

En el dibuix de les etiquetes també hi han col·laborat els il·lustradors i artistes Andreu Romeva, Montse Asens, La Regadera Gráfica, Ramón París, Marta Solà, Francesca Cattaneo, Pablo Fernández del Castillo (Pabs), Isaac Claramunt, Karoline Leopold, You are so Overrated, Clara Mur, Àlex Costa i Stefania Lusini.

El programa d'actes que tindran lloc el dissabte 10 de juny es pot consultar a través del següent enllaç.

tracking