Diari Més

Restauració

Burguer King obrirà un restaurant a l'avinguda Diputació de Cambrils

L’edifici s’ha construït en poques setmanes i, pel ritme de les obres, podria obrir en breu

L'edifici ja està acabat i s'estan acabant els darrers detalls, amb vistes d'obrir aviat.

Burguer King obrirà un restaurant a l'avinguda Diputació de CambrilsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cadena de restaurants de menjar ràpid Burguer King prepara la inauguració d’un nou restaurant a Cambrils, segons ha pogut saber Diari Més. En poques setmanes, la companyia ha aixecat l’edifici a un solar de l’avinguda Diputació, entre Salou i Cambrils, al costat de la benzinera de Vilafortuny que hi ha en aquesta via. Tot i que Burguer King no ha confirmat la data d’inauguració, aquesta podria produir-se aviat, tenint en compte l’alt ritme amb què es duen a terme les obres.

L’establiment, que ja presenta la línia arquitectònica corporativa de Burger King, s’està construint en un solar que, anys enrera, havia ocupat un circuit de poket bikes i que ha estat abandonat durant molt de temps. Es tracta d’un enclavament estratègic, una artèria turística que uneix Salou i Cambrils per la costa i que és molt transitada durant la temporada estival.

Amb l’obertura del nou restaurant Burguer King, la companyia referma la seva aposta per la Costa Daurada. Només a Salou, Burguer King té dos locals a menys de dos quilòmetres de distància l’un de l’altre. D’altra banda, Burguer King ha obert restaurants a Reus i també al municipi de Vila-seca.

Recentment, Burguer King va inaugurar un nou establiment a la ciutat de Tarragona. Ho ha fet en plena Rambla Nova, en el local que, anteriorment, havia ocupat un altre restaurant de menjar ràpid.

tracking