Diari Més

Tall en el subministrament d'aigua aquesta propera nit i matinada a Torredembarra

La passada nit ja es va produir un tall per solucionar una fuita a la canonada general, però la reparació realitzada no ha funcionat correctament

El nou sistema de pagament permet controlar la despesa d'aigua anual.

Els salouencs podran pagar el subministrament d'aigua amb una tarifa plana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Torredembarra informa que l’empresa Sora ha avisat d’un nou tall en el servei de subministrament d’aigua potable durant aquesta nit i matinada a causa de les tasques de reparació que es fan a la canonada general del municipi.

La fuita a la canonada general es va detectar ahir dimarts, quan es va haver de fer una reparació urgent. A causa d’això els torrencs ja van patir un tall general des d’ahir a les 23h fins avui dimecres a les 7.30h. El tall en el subministrament ha afectat tot el municipi excepte el Polígon Roques Planes i les urbanitzacions Sant Jordi i Marítima Residencial.

La reparació realitzada aquesta passada nit no ha funcionat correctament ja que degut a les irregularitats del tub, les diferents abraçadores de reparació que s’han col·locat no han garantit l’estanquitat de la reparació. Per aquest motiu, i per no allargar el tall d’aigua, s’ha optat per deixar l’abraçadora de reparació que menys fuita mostrava de manera provisional durant el dia d’avui, amb la previsió de fer un nou tall aquesta nit de 23 h a 6 h per tal de renovar directament el tram de canonada afectada, aproximadament 1 metro, on es garantirà millor l’efectivitat de la reparació.

tracking