Diari Més

El Tennis Salou H2O s'inaugura amb renovades instal·lacions

La inversió total de les obres ha estat al voltant dels 3 milions d’euros

Fotografia de família de la inauguració del club.

El Tennis Salou H2O s'inaugura amb renovades instal·lacionsTennis Salou H2O

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les noves instal·lacions del Tennis Salou H2O, l'històric Club Tennis Salou, ha estat inaugurat aquest dimecres, tot i que ja fa uns mesos que funcionen i compta amb un miler de socis. Les instal·lacions s'han reformat totalment i s'han equipat amb maquinària esportiva d’última tecnologia. L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha inaugurat les instal·lacions juntament amb els socis inversors i el director de Tennis Salou H2O, que després han realitzat un recorregut per les instal·lacions, mostrant l’oferta esportiva que presenta el centre: piscina climatitzada, piscines d’estiu, jacuzzi, sauna, banys de vapor, sales dirigides, sala de fitness, sala de cycling, solàrium, 10 pistes de tennis, 10 pistes de pàdel, centre de salut i benestar, vestuaris exclusius socis, vestuaris grups, restaurant i zona social.

El director estratègic del club ha comentat, durant la inauguració, que la inversió total de les obres ha estat al voltant dels 3 milions d’euros i ha destacat els punts a favor que té el centre, com la situació idíl·lica, el microclima, les bones comunicacions amb els municipis del voltant i un potencial elevat de practicants esportius. De fet tot això, comenta, «ja ha provocat un augment del número de socis considerable, arribant al miler actual». La voluntat del club és seguir fent ofertes puntuals i promocions per aconseguir més socis.

L’acte l’ha tancat l’alcalde de Salou, Pere Granados, agraint la inversió i felicitant el club i els socis per l’esforç dut a terme. Granadors també ha fet un repàs històric del club: «Tenen una llarga història i trajectòria, tant des del punt de vista d’entitat social, fins arribar a 800 famílies socis a partit de la seva fundació l’any 70; com des del punt de vista com a espai esportiu que ha acollit importants competicions i professionals, com el torneig de l'ATP Challenger que es va celebrar entre finals dels 80 i començaments dels 90, on van passar tennistes com Sergi Bruguera, Jordi Arrese, Jimmy Arias, o Andrea Agassi, entre molts d’altres».

tracking