Diari Més

Una vintena d'embarcacions participaran a la I Trobada de Vela Llatina de Torredembarra

L'esdeveniment tindrà lloc el proper diumenge 4 de juny

Imatge de la presentació de la

Una vintena d'embarcacions participaran a la I Trobada de Vela Llatina de TorredembarraAjuntament de Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 22 embarcacions participaran, el proper diumenge 4 de juny, a la I Trobada de Vela Llatina de Torredembarra. Els vaixells que navegaran fins al municipi seran els que hauran participat el dia anterior a la III Trobada de Calafell i aniran rumb a l’Ametlla de mar fent estada a Torredembarra.

La I Trobada de Vela llatina del municipi s’iniciarà a les 11h a Cal Bofill, on hi haurà l’exposició de llibres de vela llatina a la Biblioplatja i cada trenta minuts es projectarà el documental Baix a Mar. Els estius a la Torredembarra dels anys 20 als 40 del segle XX. A les 12 es farà la rebuda per mar de les embarcacions de vella llatina a l’alçada del Club Marítim, mentre que a les 12.30 es realitzarà la assossada -els pals s’assossen quan es treuen de la mar i es posen a la sorra- i treta a l’antiga d’alguns bastiments. Des de les 14h fins les 18h s’exposaran les embarcacions, amarrades al pantalà 1 del Port de Torredembarra.

L’organització de la I Trobada de Vela Llatina de Torredembarra va a càrrec de l’Associació de Gussiaires de Baix a Mar, de l’Ajuntament de Torredembarra, de l’Associació de Patí Català Mar Mític Mar Lúdic de Calafell i la Carlos Barral de Vela Llatina de Calafell. A més, compta com a col·laboradors amb la Biblioteca Mestra Maria Antònia, l’Associació de Rem – Vogadors de Baix a Mar, el Club Marítim de Torredembarra, Port Torredembarra, el restaurant Òxid, Ca l’Aurèlia, San Miguel, Segura Viudas, Frigo i Ron Añejo Dos Maderas.

tracking