Diari Més

Sucessos

Un nen, ferit greu en caure d'una teulada des d'una alçada de 15 metres a Vila-seca

El menor, de 13 anys, es troba ingressat a la UCI pediàtrica de la Vall d'Hebron

El nen, que estava jugant amb dos amics, va pujar a la teulada de la nau de l'antiga Nestlé, que va cedir tot provocant la seva caiguda.

Un nen, ferit greu en caure d'una teulada des d'una alçada de 15 metres a Vila-secaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de 13 anys es troba ingressat a la Vall d'Hebron en estat greu després de caure d'una teulada des d'una alçada de 15 metres a Vila-seca.

Els fets van succeir ahir dilluns prop de les 19.20h. El menor estava jugant junt a dos nens més al polígon industrial de l'estació de Vila-seca quan va decidir pujar a la teulada de la nau de l'antiga Nestlé, que es troba tancada. La teulada, feta d'uralita, no va aguantar el pes del jove i va cedir, de manera que el nen va caure d'una alçada aproximada de 15 metres a l'interior de la nau.

Fins al lloc dels fets s'hi van traslladar la Policia Local de Vila-seca, els Mossos d'Esquadra i el SEM, que va evacuar el menor en estat greu a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Aquest dimarts a la matinada el nen ha estat traslladat a la Vall d'Hebron, on es troba ingressat a la UCI pediàtrica. El seu estat actual és greu amb pronòstic reservat.

tracking