Diari Més

Municipal

Jordi Molinera (EINA) acusa el regidor Pere Gomés d'amenaçar-lo físicament

El regidor del PDeCAT, que forma part del govern d'Altafulla, ho nega, i només admet haver utilitzat un to «fora de lloc»

Els regidors d'Altafulla, Pere Gomés, a l'esquerra i Jordi Molinera, a la dreta.

Jordi Molinera (EINA) acusa el regidor Pere Gomés d'amenaçar-lo físicamentDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal l’EINA d’Altafulla ha demanat la dimissió del regidor del PDeCAT, Pere Gomés, o que, en cas contrari, sigui expulsat de forma immediata del Govern local. Jordi Molinera, regidor de l’EINA, acusa Gomés d’haver-lo amenaçat físicament en dues ocasions. La petició de Molinera i els greus fets que la motiven van centrar ahir al vespre el ple de l’Ajuntament d’Altafulla.

La primera amenaça es remunta al mes de febrer, segons ha explicat Jordi Molinera a Diari Més. «Va ser després d’una comissió d’Hisenda on es va aprovar l’augment de sou de Pere Gomés, que va passar dels 15.000 als 20.000 euros per una dedicació del 60%, i també de l’edil Montse Castellarnau», relata Molinera. El representant de l’EINA va qüestionar l’augment de sou de Gomés i «ja dins de la comissió va començar a insultar-me en veu baixa». La cosa va anar a més en sortir de la reunió. Segons Molinera, Pere Gomés l’hauria, presumptament, intimidat contra la paret mentre l’escridassava «tu vols que et toqui la cara». El regidor de l’EINA assegura que una desena de persones, entre tècnics de l’Ajuntament i regidors, van ser testimoni d’aquest primer episodi que es va produir a l’edifici consistorial.

La segona amenaça s’hauria produït la setmana passada. «Vam canviar una comissió de dia perquè Pere Gomés, qui se suposa que té un 60% de dedicació al consistori, no podia venir dimarts. Es va passar a un quart de nou de divendres, però, després d’esperar-lo durant tres quarts d’hora, vaig dir que marxava. Jo treballo i no podia esperar més, perdia el tren», narra Molinera. Sempre segons la versió de l’edil, en sortir de l’Ajuntament, Molinera s’hauria trobat amb l’alcalde, Fèlix Alonso, a la plaça del Pou. Al cap de pocs minuts, Pere Gomés hauria entrat a la plaça amb el seu vehicle i hauria preguntat a Molinera on anava. «Li vaig recordar que havíem quedat a les 8.15 h i que marxava, que no l’esperava més. També li vaig recordar que se suposa que dedica el 60% de la jornada a les tasques municipals i li vaig demanar més compromís», recorda Molinera. Segons el regidor a l’oposició, Gomés hauria començat –presumptament– a insultar-lo amenaçant-lo amb el puny a l’altura de la cara. «Va ser l’alcalde qui me’l va treure de sobre», diu.

L’EINA d’Altafulla no ha denunciat els fets i demana una solució política que, segons Molinera, passa per la dimissió de Gomés o la seva expulsió del Govern.

Durant el ple d’ahir, Gomés va demanar disculpes per les seves paraules «pujades de to i fora de lloc», al mateix temps que negava els fets. «El que explica no és del tot cert. Vostè té la tendència a modificar tot allò que explica per fer-s’ho venir bé per tal que la resta semblin dolents i vostè una bona persona. Sap fer un bon ús de la demagògia», postil·lava Gomés.

tracking