Diari Més

Dues Alumnes de l'Institut Narcís Oller, premiades pels seus treballs de recerca

Núria Rovira i Ariana Gabriela Neyra han estat guardonades pels seus treballs en l'àmbit de la història i la química respectivament

Núria Rovira ha estat premiada pel seu treball sobre  en l'àmbit de la història.

Dues Alumnes de l'Institut Narcís Oller, premiades pels seus treballs de recercaInstitut Narcís Oller

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Narcís Oller de Valls han estat guardonades pels seus treballs de recerca.Es tracta de les estudiants de 2n de Batxillerat Núria Rovira i Ariana Gabriela Neyra, que han rebut un reconeixement pels seus treballs en l'àmbit de la història i de la química respectivament.

Per una banda Núria Rovira Terrades ha guanyat el PremiIrla de Recerca Històrica al Batxillerat pel seu treball El passat dels joiers Masriera en el present. La recerca compara el passat i el present de Masriera, una nissaga de joiers barcelonina, tenint en compte que la firma Bagués-Masriera és la més antiga d’Europa que encara es manté en plena activitat.El premi consisteix en un abonament de la matrícula del primer curs d’estudis universitaris, fins a un màxim de 1.000 euros, a més de la publicació del treball a través dels llocs web de la Fundació Josep Irla.

Per altra banda, Ariana Gabriela Neyra Pérez ha obtingut el primer guardó en la 11a ediciódels Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat dins l’Àmbit de la Química, organitzats pera Societat Catalana de Química, filial de l’Institut d’Estudis Catalans. El treball que ha merescut aquest premi es titulaBioplàstics, un nou repte ecològic. T’uneixes al repte?.En aquest cas el premi consta d'una estada científicaa l’Institut Català d’Investigació Química durant el mes de juliol.

Ariana Gabriela Neyra ha estat premiada pel seu treball sobre bioplàstics en l'àmbit de la química.

Dues Alumnes de l'Institut Narcís Oller, premiades pels seus treballs de recercaInstitut Narcís Oller

tracking