Diari Més

Seguretat

Els Bombers Voluntaris d'Alcover celebren els seus 25 anys de servei

El president del cos va demanar ahir durant l’acte central «recolzament» per part de l’administració

El cos alcoverenc, format per 18 persones, celebrant ahir el seu 25è aniversari.

Els Bombers Voluntaris d'Alcover celebren els seus 25 anys de serveiBombers d'Alcover

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers Voluntaris d’Alcover celebren aquest any els seus 25 anys. Per commemorar-ho, s’han preparat diverses activitats i, ahir, es va viure el dia central de la celebració.

La jornada es va encetar a les dotze del migdia a la Casa de Cultura de Ca Cosme amb un acte institucional que va comptar amb la presència de comandaments i bombers en actiu i jubilats del cos de Bombers, caps de parc i d’agrupació, bombers voluntaris, familiars, el conseller d’Interior de la Generalitat, Jordi Jané; el secretari general d’Interior, Cèsar Puig; el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris; el director dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, Juan Carlos de la Monja; el cap de la regió d’Emergències de Tarragona, Bienvenido Aguado; i el regidor de Governació de l’Ajuntament d’Alcover, Xavier Torrell.

El conseller Jané va destacar la feina feta pels bombers voluntaris, mentre que el president dels Bombers Voluntaris d’Alcover, Macià Arbonès, va aprofitar per demanar més «recolzament», «que des d’allà on puguin i com puguin, facin que els Bombers Voluntaris tinguin la consideració que hauríem de tenir», va dir. D’altra banda, Arbonès va recordar els moments viscuts, des de mals records, «com els malaurats accidents mortals als que hem assistit», fins als bons, «ja sigui el curs bàsic o el gos que vam treure d’un pou fa 20 anys», recordà. Durant el matí d’ahir també es va inaugurar al Museu d’Alcover una exposició amb imatges d’aquests 25 anys de servei.

tracking