Diari Més

Roba en un supermercat i descobreixen que té 22 requeriments judicials pendents

En tractar-se d'un furt lleu, el cos policial només va poder instruir diligències i el lladre va quedar en llibertat

Imatge d'arxiu de la Policia Local de Torredembarra.

Detenen un indigent a Torredembarra que tenia una ordre de crida i cercaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia local de Torredembarra va detenir, el passat dijous al voltant de les sis de la tarda, un home de 36 anys i veí de Tarragona per robar diversos productes d'un supermercat al municipi. Un treballador de l'establiment va veure el robatori i va perseguir l'home quan aquest va sortir del supermercat. Un agent que es trobava a peu de carrer va advertir la situació, i va poder aturar el lladre. El cos policial, un cop detingut l'home, el va traslladar a la Comissaria de la Policia Local, ja que no portava cap document identificatiu.

Va ser en el moment de procedir a la identificació estant a la comissaria, que els agents van comprovar que l'home tenia fins a 22 requeriments pendents de diferents jutjats de la demarcació de Tarragona. Aquest va haver de facilitar un domicili als agents, i va signar 10 citacions per comparèixer davant de diferents jutjats.

En aquest cas, el robatori va ser un furt lleu, ja que el valor dels objectes sostrets no superava els 400 euros. Per aquest motiu, l'home va poder abandonar la comissaria. Tot i això, la Policia Local de Torredembarrava instruir diligències pel furt per tramitar al Jutjat de Guàrdia del Vendrell.

tracking