Diari Més

Turisme

El 'desaparegut' paquet turístic Spring Break arriba a la Costa Daurada

Després del rebuig que va provocar el Saloufest, el Karibean Spring Break va anunciar la retirada, però no ha estat així: els francesos van arribar ahir

Els joves francesos arribaven en diversos grups per gaudir de la festa a l'interior de la discoteca.

El 'desaparegut' paquet turístic Spring Break arriba a la Costa DauradaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La macrodiscoteca Pacha la Pineda es convertia ahir en la primera parada dels joves turistes francesos del paquet turístic Spring Break 2017. Entre les cinc i les sis de la tarda d’ahir, fins a set autobusos plens havien desembarcat els primers estudiants que arribaven per gaudir de la festa que s’organitzava a la terrassa amb un Dj. i que duraria fins a les nou de la nit. Els joves podrien gaudir després d’altres establiments d’oci, en aquest cas, de la nit salouenca.

Segons fonts de l’organització, fins a 1.200 persones estaven previstes, almenys per la festa organitzada per Pacha La Pineda, però es desconeix el nombre exacte de turistes francesos que passaran el cap de setmana a la Costa Daurada. S’allotgen a l’hotel Jaume I i a tres blocs d’apartaments (Goya, Decatlon i Almonsa).

La presència dels francesos a Salou i la Pineda gràcies a un paquet turístic que s’ha realitzat des de fa anys ha passat sempre desapercebuda i ho continuaria fent, si no fos perquè els organitzadors van anunciar que la la Costa Daurada desapareixia de la seva oferta. Era la conseqüència del rebuig que les administracions públiques, entre aquestes la Generalitat, van mostrar davant del polèmic paquet turístic d’estudiants britànics Saloufest. Però l’any passat, el paquet francès, que publicita la Costa Daurada com un destí de diversió i desenfrè, es va celebrar. I, enguany, continua.

Festes i concerts a Pacha la Pineda, entrada a un conegut beach club, una festa damunt d’un vaixell, i també visites a Barcelona, són les activitats que duran a terme els francesos fins al pròxim diumenge. Enguany, el paquet turístic, ha incorporat com a novetat l’accés a Ferrari Land.

Degoteig d’autobusos

A les cinc de la tarda d’ahir, va començar a arribar el degoteig d’autobusos plens a l’aparcament de la discoteca de La Pineda. A la terrassa del recinte els esperava una gran festa amb Dj. que es podia escoltar des de l’exterior. La festa, amb retransmissió de ràdio inclosa, estava programada fins a les nou de la nit i, després, se’ls oferia la possibilitat de continuar-hi o conèixer alguns locals de Salou.

Els joves francesos arribaven en diversos grups per gaudir de la festa a l'interior de la discoteca.

El 'desaparegut' paquet turístic Spring Break arriba a la Costa DauradaCristina Aguilar

tracking