Diari Més

Itaca Band, Els Amics de les Arts i Cesk Freixes tanquen el cartell de l'Acampada Jove 2017

La Terrasseta de Preixens i Miquel del Roig també se sumen les últimes confirmacions del festival

Imatge d'una edició anterior de l'Acampada Jove.

Itaca Band, Els Amics de les Arts i Cesk Freixes tanquen el cartell de l'Acampada Jove 2017Facebook Acampada Jove

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Acampada Jove ja ha fet públic el seu cartell complet. Itaca Band, Els Amics de les Arts, Cesk Freixes, La Terrasseta de Preixens i Miquel del roig tanquen el cartell d’aquest festival, que tindrà lloc a Montblanc els propers 13, 14 i 15 de juliol.

Arribats de Montcada i Reixac, Itaca Band portaran una explosió d’energia en directe per presentar el seu nou disc Explosiva. Un altre dels grups d’èxit del panorama musical català present a l’Acampada Jove serà Els Amics de les Arts. El quartet barceloní torna amb l’essència de les lletres quotidianes dels seus grans hits i nous temes del seu darrer disc Un Estrany Poder.

Pel que fa a Cesk Freixes, el cantat arriba per primer cop a l’Acampada Jove per presentar el seu nou àlbum Proposta. Per altra banda, el cantautor Miquel del Roig tornarà a fer ballar i gaudir als assistents amb els himnes populars a so de la seva veu i guitarra, mentre que la Terrasseta de Preixens presentarà el seu quart disc Tou.

D’aquesta manera el cartell de la 22à edició de l’Acampada Jove queda format per Aspencat, Roba Estesa, Xeic!, Hora de Joglar, Boikot, Mellow Mood, Doctor Prats, La Pegatina, Ebri Knight, Brams, JoKB, El Diluvi, Buhos, Smoking Souls, Ovella Xao, Zoo, Cesk Freixes, Miquel del Roig, La Terrasseta de Preixens, Itaca Band i Els Amics de les Arts.

tracking