Diari Més

Formació

Dos universitaris tarragonins reben beques de postgrau internacional de "la Caixa"

La 35a edició del programa ha becat un total de 120 estudiants, que les van rebre de mans dels Reis d'Espanya

Irene Martí durant l'acte de lliurament de les beques per part dels Reis d'Espanya.

Dos universitaris tarragonins reben beques de postgrau internacional de la CaixaLa Caixa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Reis d’Espanya van presidir aquest dimarts el lliurament de les beques ”la Caixa” als 120 candidats seleccionats en la convocatòria de l’any 2016, la 35a del programa, per cursar estudis de postgrau a l’estranger.

L’acte també va comptar amb l’assistència de Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya; Soraya Sáenz de Santamaría, vicepresidenta del Govern d’Espanya; Isidre Fainé, president de la Fundació Bancària ”la Caixa”; Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària “la Caixa”, i Jordi Gual, president de CaixaBank.

Dels 120 universitaris escollits, dos són de les comarques de Tarragona, Irene Martí i Raúl Alcaide.

Irene Martí Gil, de Tarragona ha obtingut una beca “la Caixa” amb la que cursa un màster en Patrimoni Cultural a la University College London (Regne Unit). Graduada en Arqueologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha ampliat la seva formació acadèmica amb estàncies a Caune de l’Aragó (Tautavel, França) i a la Université Paris-Sorbonne (França). D’altra banda, ha estat participant de la Ruta Quetzal i properament cursarà un altre màster als Estats Units.

Per la seva banda, Raúl Alcaide Alonso, de Vila-seca, cursa un màster en Relacions Internacionals a la Columbia University (Estats Units) gràcies a la seva beca “la Caixa”. Diplomat en Turisme i Graduat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Rovira i Virgili, ha treballat com analista de finances a BASF i ha ampliat la seva formació amb un màster en International Management d’ESADE i una estada acadèmica en la Georgetown University (Estats Units). Actualment treballa com a editorial manager d’Oxford Business Group en Dubai, on realitza investigació econòmica en països emergents.

Raúl Alcaide en el moment de recollir el document que acredita la beca atorgada.

Dos universitaris tarragonins reben beques de postgrau internacional de la CaixaLa Caixa

tracking