Diari Més

Societat

La 60a Fira Multisectorial de Cambrils reunirà 200 expositors

La Torre del Llimó s’integrarà a l’espai medieval com un centre d’emprenedoria amb mostra d’oficis

A l'esquerra, Camí Mendoza, i a la dreta, Ana López.

La 60a Fira Multisectorial de Cambrils reunirà 200 expositorsAj. Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira Multisectorial de Cambrils celebra els seus 60 anys d’història amb un augment d’estands i activitats. L’aparador comercial de referència tornarà del 2 al 4 de juny amb 36.000 metres d’exposició comercial, 338 estands i 208 expositors, la incorporació de nous sectors com el caravaning, la jardineria o els serveis de salut, i un gran nombre d’activitats lúdiques i festives.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, van presentar ahir el programa de la propera edició i van destacar aquest doble vessant econòmic i lúdic de la fira.

Com a novetats d’aquesta edició, la Torre del Llimó estarà oberta i integrada dins l’espai medieval. L’equipament es convertirà en un centre d’emprenedoria medieval amb una mostra d’oficis tradicionals, tallers infantils d’oficis (vidrier, torner, pastisser, ferrer i cisteller), un campament medieval i una exposició d’armes, armadures, cascs i cuirasses.

A més, al pavelló cobert hi haurà un estand de la Torre del Llimó amb informació sobre els espais de coworking i un sorteig de dues estades de dos mesos en aquest nou servei municipal.

D’altra banda, l’espai institucional de la Fira estarà dedicat a diversos aniversaris: els 20 anys de la Biblioteca i el Casal i els 60 anys de la mateixa Fira Multisectorial i la Festa de la Vellesa.

Quant al Pregó, enguany anirà a càrrec del cambrilenc Joan Pedrell Font, actual jutge de pau de Cambrils, antic propietari del restaurant Joan Gatell i gran abanderat de la gastronomia de Cambrils per vocació i devoció. L’acte tindrà lloc al Casal Municipal de la Gent Gran el proper 28 de maig a les dotze del migdia.

A continuació es realitzarà l’elecció de les pubilles i els hereus de Cambrils, a més de l’homenatge a les empreses o entitats que fan anys acabats en 0 o 5 i les que es van implantar al municipi fa 50 o més anys.

L’alcaldessa va explicar ahir que l’esdeveniment és una oportunitat pels expositors i els consumidors, però que també s’ha convertit en un punt de retrobament pel públic més fidel. En la mateixa línia, la regidora de Promoció Econòmica va destacar l’alt índex de repetició d’expositors, la captació de nous sectors i l’expectació que genera entre els diferents tipus de públic.

tracking