Diari Més

Societat

Un quart de segle dels Bombers Voluntaris d'Alcover amb moltes activitats

L'acte central de l'aniversari tindrà lloc el 28 de maig a les 12h

Fotografia de família del cos de Bombers Voluntaris d'Alcover.

Un quart de segle dels Bombers Voluntaris d'Alcover amb moltes activitatsFacebook / Bombers Voluntaris Alcover

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El parc de Bombers Voluntaris d’Alcover celebra, aquest 2017, els seus 25 anys de funcionament (1992-2017). Un quart de segle al costat del ciutadà, sent presents en els diferents serveis que han tingut lloc al poble d'Alcover, a la comarca de l'Alt Camp i a la Regió del Camp de Tarragona.

L'acte central d'aquest aniversari tindrà lloc aquest diumenge 28 de maig a partir de les 12h a la Casa de Cultura de Ca Cosme, que serà l'escenari de l'acte institucional. A continuació s'inaugurarà, al Museu d'Alcover, l'exposició 25 anys del parc de Bombers Voluntaris d'Alcover, on també es farà entrega dels premis del concurs de dibuix que han realitzat els alumnes de l'Escola Mare de Déu del Remei. L'exposició es podrà visitar fins el 30 de setembre.

Al llarg de l’any també es realitzaran diferents actes commemoratius (jornades de portes obertes, xerrades, una gimcana, una curs, etc...) dels qual s’anirà informant properament.

També s’ha dissenyat un nou logotip commemoratiu d’aquest quart de segle de vida que es reproduirà en diferents articles (samarretes, bosses, bolígrafs, tasses...). Aquests es podran adquirir a l'Ajuntament, al parc de Bombers i els dies dels actes.

tracking