Diari Més

Multitudinària trobada de puntaires a Salou

Hi participen prop de 400 persones d’arreu de Catalunya

Multitudinària trobada de puntaires a SalouCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Passeig Jaume I de Salou, a la zona del club nàutic, s’ha omplert amb prop de 400 puntaires que han participat en la 22ª trobada del municipi. Aquesta ha estat la primera edició que el Grup de Dones l’ha organitzat sota la presidència de Sílvia Rovira. La majoria dels 64 grups de puntaires participants venien del Camp de Tarragona, però també de la resta del territori català.

Els presents a la trobada han pogut compartir vivències, experiències i trucs sobre el món de la punta del coixí. Amés, també hi ha participat escoles de la província tarragonina i associacions com la de Salou o les de Vinyols i Reus. Els prop de 400 puntaires s’han endut, com a record, una petita llum per enganxar al coixí i il·luminar la zona de treball.

L’alcalde salouenc, Pere Granados, ha acudit a la trobada. A més, ha estat un dels encarregats de repartir els premis que s’han atorgat per sorteig. Destaca el reconeixement que s’ha fet a la puntaire més gran, Clara Marcos de 86 anys; i a la més jove, Nerea Martí de només 5 anys.

tracking