Diari Més

Serveis públics

Salou comença a renovar el seu parc de contenidors i maquinària de neteja pública

Fins a finals de juny es desplegarà la renovació del servei gràcies a la nova concessió del contracte de neteja i recollida de brossa

Imatge dels nous contenidors, 'aparcats' a la zona del vial del Cavet, esperant a ser col·locats als carrers de Salou.

Salou comença a renovar el seu parc de contenidors i maquinària de neteja públicaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A Salou ha començat des de fa alguns dies el desplegament del el nou servei de recollida de brossa i neteja viària al municipi. El procés s'allargarà fins a finals del pròxim mes de juny. Aquest dijous, per exemple, ja s'han instal·lat noves bateries de contenidors a la zona del carrer Tarragona.

De moment ja hi ha en servei 3 vehicles elèctrics i 3 noves escombradores. I durant les properes setmanes s’aniran col·locant els nous contenidors, tant de superfície com els soterrats, a la resta dels carrers.

La principal novetat amb el servei de recollida serà la unificació dels contenidors del carrer amb un sistema de càrrega bilateral. Amb el nou sistema, la recollida serà tota amb càrrega superior robotitzada amb la qual cosa la recollida serà més ràpida i els contenidors estaran més nets si no hi han desbordaments. Així mateix s’optimitzarà l’espai i, en el cas dels contenidors de rebuig, el número disminuirà a la meitat.

tracking