Diari Més

La tarragonina Sol Baker presenta el primer videoclip del seu nou àlbum

La cançó 'Començar de nou' demana una segona oportunitat per reviure un antic amor

El disc, amb temes de pop, soul, jazz, bossa, boleros i balades, surt a la venda el 25 d'abril.

La cantant tarragonina Sol Baker llença el seu primer discSol Baker

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'Començar de nou'. Aquest és el títol d'un dels temes del nou àlbum de la cantant Sol Baker, que va sortir a la llum el passat 25 d'abril amb el títol 'Divinamente'. Nascuda a Barcelona però resident a la Pobla de Montornès, Baker demana una segona oportunitat per tornar a començar de nou i reviure un antic amor, «tornant a tremolar escolant la teva veu», amb aquesta cançó. El videoclip es pot veure a continuació:

'Divinamente és un projecte iniciat fa tres anys i enregistrat a un estudi de la Pobla mateix, que inclou quatre temes originals i vuit versions adaptades de soul, jazz, pop, bossa, boleros i balades. El proper 29 de maig, l'àlbum es presentarà oficialment a la sala barcelonina Luz de Gas.Les entrades pel concert es poden adquirir online a través d'aquestenllaç. Amés de l'accés a la presentació, aquestes també inclouen el disc i una sorpresa.

Les cançons de 'Divinamente' són en català, castellà i anglès, i s'ha comptat amb la participació deCharly Soler Montoliu al piano, Pepo Domènech al baix, Albert Viles i Jordi Mourelo a la bateria i percussió, Santi Caballero i Dídac Gassó als saxos, Ricard Latorre a la melòdica, Carme Calvo, Núria Garcia, Elsa Olivet i Nil Roig a les veus, i Llongue a les guitarres, arranjaments, i com a productor, per a la seva producció i enregistrament. Les cançons originals han estat creades perLlongue, Litus, Juan Mari Montes, i la pròpia Sol Baker.

tracking