Diari Més

Costa Daurada

El grup Oh!Tels de Salou suma dos hotels amb una inversió d'11 milions d'euros

Adquireix un establiment de Roquetas de Mar (Almeria) i aconsegueix la gestió del Carabela Beach&Golf de Huelva

L'hotel Belvedere de Salou, del grup Oh!Tels.

El grup Oh!Tels de Salou suma dos hotels amb una inversió d'11 milions d'eurosCedides

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup hoteler Oh!Tels, Hotels &Resorts, amb seu a Salou, ha sumat dos nous establiments després d’una inversió d’11 milions d’euros. El grup, que va néixer com a cadena hotelera familiar l’any 1987 a Salou amb la construcció de l’hotel Belvedere, ha adquirit Oh!Tels Roquetas, ubicat a Roquetas de Mar (Almeria), per 11 milions d’euros. La inversió inclou l’actualització i reforma de l’establiment hoteler. Per altra banda, el grup ha aconseguit també la gestió de l’hotel Carabela Beach&Golf de Matalascañas (Huelva). Segons ha informat el grup hoteler, amb les dues incorporacions es crearan un centenar de llocs de treball.

El grup hoteler, de l’empresari Eduard Farriol –president de la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona (FEHT) des del passat 1 de maig– compta amb un total de 14 establiments repartits entre la Costa Daurada i Andalusia. Set d’aquests hotels són de propietat i, la resta, són de gestió. Els hotels Vil·la Romana, Playa de Oro, Belvedere o Villa Dorada, són alguns establiments del grup a Salou, que també té hotels a Coma-ruga (Ohtels Sant Salvador i Gran Hotel Europe), el Perelló (Les Oliveres) i l’Ampolla (Cap Roig).

L’adquisició dels nous establiments forma part del seu pla d’expansió de dos anys. La cadena, que va facturar 40 milions d’euros l’any 2016, vol incrementar en 11 milions d’euros el seu volum de negoci. Espera tancar el 2017 amb una facturació de 51 milions d’euros. L’any 2019, quan finalitza el termini que s’ha marcat per desenvolupar la seva etapa d’expansió, espera situar-se en els 80 milions d’euros.

Per a liderar la nova etapa d’expansió del grup Oh!Tels Hotels&Resorts, la companyia va nomenar nou director general Giovanni Cavalli –qui ha estat abans director general de Marketing i Ventas de PortAventura World– el passat mes de febrer.

Farriol, a la FEHT

Tanmateix, Eduard Farriol, propietari del grup hoteler, ha agafat, recentment, les regnes de la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona (FEHT), en substitució de David Batalla. El canvi es va produir durant la darrera Assemblea General de la FEHT. Abans d’ocupar aquest càrrec, entre 2012 i 2016, Eduard Farriol va ser president de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda.

Eduard Farriol, propietari del grup hoteler.

El grup Oh!Tels de Salou suma dos hotels amb una inversió d'11 milions d'eurosCedida

tracking