Diari Més

Societat

Aquópolis Costa Daurada enceta la seva trentena temporada

El parc disposa d’espais per a totes les edats

Un dels tobogans dels quals disposa el parc aquàtic.

Aquópolis Costa Daurada enceta la seva trentena temporadaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquópolis Costa Daurada ja ha posat en marxa la seva trentena temporada. Va ser dimecres que el parc aquàtic amb el delfinari més gran de la província de Tarragona va obrir portes. Les instal·lacions compten amb 10 hectàrees de superfície i disposen de diferents zones per a totes les edats amb tematització hawaiana, 4 piscines i més de 23 atraccions.

D’altra banda, el parc compta amb diverses atraccions pels amants de les emocions fortes, com Huracà, Boomerang, Black Hole, Splash, Kamikaze o la nova Surf Waimea per practicar damunt d’una taula entre ones. Per aquells que volen emocions moderades, el parc també disposa les pistes toves Speed Race, Zig Zag i Rapids. Així mateix, hi ha un Spa exterior de 450 metres quadrats amb cascades, jacuzzis i una platja amb sorra natural, a tocar de zones vip i chillout.

Els més petits també disposen d’àrees dirigides al públic familiar. És el cas de Funny jungle o Mini park, àrees equipades amb atraccions pensades per aquest públic. A més, els assistents poden accedir a la presentació diària dels dofins i lleons marins.

tracking