Diari Més

Laboral

La Creu Roja busca socorristes a la demarcació de Tarragona

Els interessats poden presentar-se al procés de selecció per Roda de Barà, Tarragona, la Pineda, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, el Perelló i Deltebre

Un grup d'aspirants durant les proves físiques realitzades ahir a l'Arrabassada.

Desenes de socorristes posen a prova les seves capacitats a l'ArrabassadaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El bon temps i la calor ja han arribat a la costa tarragonina i la Creu Roja, com cada temporada estival, cobreix el servei de socorrisme de gran part de les platges de la demarcació. Actualment, Creu Roja busca, a través de la seva borsa de treball, socorristes aquàtics per les platges de la demarcació de Tarragona. Concretament, a les localitats de Roda de Barà, Tarragona, la Pineda, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, el Perelló i Deltebre.Segons indica l'oferta de feina, es busquen 50 socorristes entre les demarcacions de Tarragona, Barcelona i Girona.

La data d'incorporació al lloc de treball serà entre maig i juny, i la feina serà a jornada completa. Les persones interessades es poden inscriure a l'oferta laboral per la demarcació de Tarragona fins el 22 de maig de 2017. Serà necessari que l'interessat, primer, es doni d'alta a la borsa de treball de Creu Roja, i després s'inscrigui a l'oferta per entrar al procés de selecció a través d'aquest enllaç.

Les tasques a realitzar són de vigilància del medi aquàtic, rescats en cas d’emergència, assistència sanitària i prevenció d’accidents dels usuaris de platja. Les persones interessades en optar al procés de selecció cal que tinguin la titulació de socorrista aquàtic vigent, que tinguin autorització per l’ús del Desfibril·ladors Externs, i que siguin graduats, com a mínim, en ESO. La resta de característiques de la feina es poden consultar clicant aquí.

tracking