Diari Més

L'Escola Elisabeth celebra el 50è aniversari amb una gran 'flashmob'

Els 1.100 alumnes van protagonitzar una coreografia al pati que va quedar enregistrada

Una imatge de la realització de la 'flashmob' aquest dimarts al matí.

L'Escola Elisabeth de Salou celebra el 50è aniversaria amb una multitudinària 'flashmob'Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Ha anat força bé. Vam fer assaig general dilluns passat per veure quin espai ocuparia cada classe i ha sortit molt bé». Així de satisfet es mostrava ahir Enric Masià, director de l’Escola Elisabeth, després de la multitudinària flashmob que van protagonitzar els 1.100 alumnes i els mestres del centre al pati del col·legi ahir al matí.

La coreografia multitudinària, que va quedar enregistrada per al muntatge posterior, forma part del programa d’actes de la celebració del 50è aniversari d’aquesta escola, degana a les comarques tarragonines. «Han participat tots, des dels nadons fins als alumnes de 18 anys. Ha estat un acte d’escola», remarcava Masià.

Els actes commemoratius continuen. Després de la visita, la passada setmana, de la cèlebre Pilarín Bayés –qui també ha il·lustrat el conte sobre la història del col·legi– i de la flashmob d’ahir, l’Escola Elisabeth es prepara per a un nou acte multitudinari. Serà demà dijous, a partir de les sis de la tarda, al Teatre Auditori Salou (TAS), on un centenar d’alumnes, professors actuals i alguns ja jubilats, portaran a escena una representació per celebrar els trenta anys de teatre a l’escola.

«És com una mena de collage de diverses obres teatrals on participaran alumnes de tots els cursos. S’obre un llibre i d’aquest sorgeixen moltes històries», detalla Masià. Els exalumnes i professors del centre tenen també una cita aquest dissabte en el sopar que se celebrarà a les mateixes instal·lacions de l’escola. Després de 50 anys formant nens i joves de Salou –però també dels municipis del voltant– aquesta escola concertada afronta el seu futur més immediat amb una forta aposta per les noves tecnologies.

Aposta tecnològica

«Ens trobem en ple desplegament de la tercera línia. També estem fent una forta transformació tecnològica. De la mà de diversos partners –com Windows o Cannon– hem apostat per fer un gir tecnològic i metodològic. Serem una escola puntera en aquest àmbit», destacava Enric Masià.

tracking