Diari Més

David Boneta pren possessió com a nou cap de la Regió Policial Camp de Tarragona

En l’acte oficial, celebrat a la comissaria de Camp Clar, el nou cap ha encoratjat als mossos de la demarcació a «mantenir l’alt nivell de qualitat en el servei ciutadà»

Imatge de l'acte de la presa de posessió del comissari David Boneta com a nou cap de la Regió Policial Camp de Tarragona.

David Boneta pren possessió com a nou cap de la Regió Policial Camp de TarragonaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissaria de Camp Clar ha acollit, aquest dimarts al matí, l’acte oficial de presa de possessió del comissari David Boneta com a nou cap de la Regió Policial Camp de Tarragona. En l’acte el comissari Boneta ha esperonat als Mossos d’Esquadra de la demarcació a fer «molt de treball, bona feina i mantenir la qualitat en el servei ciutadà».

En l’esdeveniment s’ha dut a terme un acte simbòlic del traspàs e la regió entre l’intendent Jaume Giné, qui ha ocupat el càrrec durant gairebé una dècada, i el comissari Boneta. L’intendent, que a partir d’ara serà el sotscap de la regió policial, ha agraït als comandaments de la regió l’ajuda que li han brindat i els ha encoratjat a seguir treballant com fins ara. Per la seva banda Boneta també ha tingut paraules d’agraïment cap a Giné.

El major dels mossos, Josep Lluís Trapero, ha posat en valor la incorporació del comissari Boneta al capdavant del cos al Camp de Tarragona i ha agraït la bona feina feta per l’intendent Giné. Per la seva part, el director general de la Policia, Albert Batlle, ha agraït la feina de l’intendent Giné durant aquest anys per mantenir un alt nivell al Camp de Tarragona.

L’acte ha comptat amb la presència del delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris; del director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior, Juan Carlos de la Monja; del Director General de la Policia, Albert Batlle; del major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero; del cap de la RPCT, comissari David Boneta; del sotscap de la RPCT, l’intendent Jaume Giné; i dels comandaments de les diverses comissaries i serveis dels Mossos al Camp de Tarragona.

Imatge de l'acte de la presa de posessió del comissari David Boneta com a nou cap de la Regió Policial Camp de Tarragona.

David Boneta pren possessió com a nou cap de la Regió Policial Camp de TarragonaCedida

tracking