Diari Més

Educació

Unes jornades pedagògiques del Submarí Lila del Milà aproximen la pedagogia a les famílies

Aquesta és la 2a edició de les jornades del centre d'ensenyament mixt, que enguany duen el nom de 'El Cos: fer pensar i sentir en l'educació'

Un grup de nens del centre en una imatge d'arxiu de Submarí Lila.

Unes jornades pedagògiques del Submarí Lila del Milà aproximen la pedagogia a les famíliesSubmarí Lila

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cooperativa d'ensenyament mixta el Submarí Lila, del Milà (Alt Camp), organitza les jornades pedagògiques 'Amb Mirada Atenta' el 2 i 3 de juny. Es tracta de la segona edició de les jornades, que aquest any porta com a títol 'El Cos: fer pensar i sentir en l'educació'. L’objectiu d’aquest acte és crear un espai de formació de qualitat per a educadors i altres professionals de l’educació i també un espai on les famílies puguin gaudir i compartir amb les activitats que s’han programat.

Aquest any s’han preparat diferents actes com xerrades i tallers. Aquests s’inicien el divendres dia 2 a la tarda amb una xerrada inaugural a càrrec de Catherine Ecuyer, autora del bestseller educatiu Educar en el asombro. Dissabte 3, durant tot del dia, es podrà gaudir de xerrades, tallers i activitats pensades per a grans i petits i separades en dos programes, un adreçats a famílies, i l’altre a professionals de l’educació.

El programa complet es pot consultar a la pàginaweb del Submarí Lila,format per un conjunt de famílies i educadors que vetllen per acompanyar de manera atenta i respectuosa els processos d’aprenentatge que apareixen entre infants, mares i pares durant la criança.

tracking