Diari Més

Successos

Un turista mor mentre estava a l'estació de trens de Salou

Segons indica Mossos d'Esquadra, es tractaria d'una mort natural a causa d'uns problemes cardiorespiratòris que patia l'home

L'home no ha pogut ser traslladat a cap centre hospitalari.

Un turista mor mentre estava a l'estació de trens de SalouGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha mort el matí d'aquest dilluns quan es trobava a l'estació de trens de Salou. Es tracta d'un turista holandès de 48 anys que ha mort a causa d'uns problemes cardiorespiratòris que patia, segons indica el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). L'home ha perdut el coneixement poc abans de tres quarts de deu del matí. El SEM ha desplaçat fins al lloc dels fets dues ambulàncies, una bàsica i la segona medicalitzada, però tot i això, els serveis mèdics no han pogut fer res per salvar la vida a l'home. Segons indica el SEM, en arribar-hi aquest ja no respirava, i tot i procedir a les tasques de reanimació, finalment s'ha donat per mort a la mateixa estació, i no s'ha acabat traslladant a cap centre hospitalari.

Mossos d'Esquadra també s'ha desplaçat fins a l'estació amb tres dotacions per investigar els fets, tot i que en tractar-se d'una mort natural, el més probable és que es tanqui el cas i s'expatriï la víctima al seu país d'origen.

tracking