Diari Més

Societat

Més de 3.000 persones han gaudit aquest cap de setmana de la 'Music Valls Va de Vins'

La trobada ha comptat amb la participació de 15 establiments i cellers de la DO Tarragona

Music Valls Va de Vins 2017

Music Valls Va de Vins 2017Ajuntament de Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mostra de vins 'Music Valls Va de Vins' va omplir de gent el Pati de Valls aquest cap de setmana. Més de 3.000 persones van participar durant els tres dies de la 5a edició de la mostra de vins de la DO Tarragona. La fira ha superat la xifra de tastos de vi servits l'any passat. En aquesta edició els 11 cellers de la DO Tarragona i altres cellers de vi, cava i vermut del territori van servir 7.500 consumicions i l'Associació de Restauradors de Valls va servir més de 1.200 tapes, elaborades per establiments com Planeta Kasteller, K de Valls, El Petit Cup, Ca l'Àngel, Restaurant Luga, Restaurant Fèlix i ForEvents.

El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, considera que «el format musical de la mostra està consolidat i, a partir d'ara, permetrà pensar en incorporar més activitats per a nous públics». Peris també ha fet una valoració molt positiva de l'efecte dinamitzador de l'economia local de la fira de vins en la restauració vallenca. Des de la DO Tarragona s’ha valorat, com a element molt positiu, aquest aparador dels vins de la DO Tarragona en un espai tant emblemàtic com és el Pati. «És important donar a conèixer els vins del territori als veïns del municipi, la comarca i també d’altres localitats, tal i com s’ha pogut comprovar», assenyala Àngels Collado, gerent de la DO que també vol agrair la col·laboració de tots els implicat a la fira.

Àmplia participació de cellers

La mostra ha comptat amb la participació de 14 cellers, 11 establiments de la DO Tarragona als qual s'hi van sumar el celler que ha participat en representació de la DO Catalunya, Vinyes de l'Albà, i dos altres elaboradors de cava i de vermut de la comarca. La 5a edició de Music Valls Va de Vins ha comptat amb la presència d'Adernats Vins & Cava, Celler Mas Vicenç, Estol Verd Celler, Societat Agrícola de Valls, Cellers Unió, Celler Suñer - Ginestar, Vinya Janine, Celler Mas del Botó, Celler Mas Bella, Vins i Caves Vives Ambrós i Vins Padró, tots membres de la DO Tarragona. Al quals cal afegir també Vermut Montseta i Cava Reverté .

La mostra encara més musical

La 5a edició de la mostra de vins de la DO Tarragona ha consolidat el format estrenat l'any passat, basat en la incorporació de la música en directe el divendres i dissabte i amb la participació del Minipop de Tarragona el diumenge. La novetat d'aquesta edició va ser la classe i exhibició de ball Lindy Hop que l'Associació Tarragona Swing va realitzar el dissabte al matí amb la música en directe dels Red Rombo i els suport d'automòbils Jacint Fontanillas. Els encarregats d'inaugurar la mostra el divendres dia 12 a les 20.00 hores va ser el grup White Boy White Power Roots Trio, i a continuació, a les 21.30 hores, el grup vallenc Mostassa, que actuava a Valls com a guanyadors del concurs DO TGN que es va fer l’any passat.

La vallenca Maria Jacobs Band i el grup de soul de Terrassa, The SoulBeams, van ser els encarregats d'omplir de música el Pati al vespre del dissabte, que va ser el moment on es va registrar una major afluència de públic de tot el cap de setmana. El diumenge, el Minipop Tarragona va ser l'encarregat d'organitzar les activitats de caire més familiar de la mostra amb el cantant de Flix, Xarim Aresté.

tracking