Diari Més

Oci

Aquópolis obre les portes el 17 de maig per celebrar el seu 30è aniversari

El parc aquàtic amb el delfinari més gran de la província disposa de zones per a totes les edats, 4 piscines i més de 23 atraccions

El parc compta amb

Aquópolis obre les portes el 17 de maig per celebrar el seu 30è aniversariCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquópolis Costa Daurada, situat a la Pineda, celebra enguany el seu 30 aniversari. El parca aquàtic amb el delfinari més gran de la provincia de Tarragona obrirà les portes al públic el proper 17 de maig. Els visitants podran gaudir de zones per a totes les edats, 4 piscines i més de 23 atraccions.

Els amants de les emocions fortes poden gaudir de la nova atracció Surf Waimea, a més de les ja existents com Huracà, Boomerang, Black Hole, Splash, Kamikaze. També hi ha atraccions més suas com Speed Race, Zigzag i Rapids. El parc també compta amb un spa exterior i una platja amb sorra natural a tocar de zones vip i chillout. També hi ha àrees més exclusives per als més petits, com Funny jungle o Mini park.

A més del parc aquàtic, a l’Aquópolis els assistents pots accedir a la presentació diària dels dofins i lleons marins a l'únic delfinari de la Costa Daurada. També s'ofereix la possibilitat de fer una trobada exclusiva amb dofins per interactuar amb ells en grups reduïts de persones.

tracking