Diari Més

Incendis

L'explosió a Segur de Calafell l'hauria provocat productes químics relacionats amb el cultiu de marihuana

Els dos ferits, dos homes de 29 i 26 anys, tenien un centenar de plantes de marihuana i han estat evacuats a la Vall d'Hebron amb cremades greus

Un dels veïns ha rescatat el gos d'una de les víctimes.

Troben cent plantes de marihuana i ampolles de gas a la casa de Segur de Calafell on s'ha produït una explosióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A l'habitatge de Segur de Calafell on s'ha produït una forta explosió aquest matí s'han trobat cent plantes de marihuana, en un dels pisos superiors, i diverses ampolles amb gas. La policia científica està a l'espera de les conclusions dels tècnics per poder accedir a la casa i investigar les causes de la deflagració que ha ferit a les dues persones que hi havia a l'interior de l'habitatge, dos homes -de 29 i 26 anys- que han estat evacuats a l'hospital de la Vall d'Hebron amb cremades greus. Segons han informat els bombers, les lectures amb l'explosímetrehan descartat la presència de gas. L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha declarat que l'explosió s'ha originat quan les dues persones manipulaven productes químics en relació amb la plantació de marihuana.

Fins a cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre ambulàncies, dues patrulles dels Mossos, la policia local i dos helicòpters del SEM, s'han desplaçat fins al número 58 de l'Avinguda Anglaterra de Segur de Calafell, on s'ha produït el succés.

La casa unifamiliar on s'ha produït aquesta deflagració, dela qualencara no se'n saben les causes, estava ocupada per les dues persones que han resultat ferides, de 26 i 29 anys. Es tracta d'un xalet adossat, amb veïns a l'habitatgeamb el qualcomparteix paret que han hagut de ser desallotjats. L'explosió, tal com ha indicat Ferré, només ha afectat l'estructura de la casa ocupada tot i que estan a l'espera de comprovar si la paret mitjera entre els dos habtatges ha quedat malmesa.

Tant els bombers com els serveis mèdics desplaçats fins al lloc dels fets han hagut d'atendre els veïns de la zona, ja que l'explosió s'ha sentit en un ampli radi, creant gran commocióentre aquests.

Tant l'alcalde de Calafell com el sotscap en guàrdia dels bombers han valorat l'accident.

Els bombers han iniciat una investigació per descobrir les causes de la deflagració.

Dos ferits en una explosió a Segur de CalafellCedida

La part posterior de la casa ha quedat bastant derruida.

Troben cent plantes de marihuana i ampolles de gas a la casa de Segur de Calafell on s'ha produït una explosióCedida

El xalet on s'ha produït l'explosió, on es pot veure part de la destrossa provocada.

Dos ferits en una explosió a Segur de CalafellCedida

Els bombers, el SEM i el Mossos atenen els veïns, que han quedat commocionats.

Dos ferits en una explosió a Segur de CalafellAjuntament de Calafell

Fins a cinc dotacions dels bombers hi treballen.

Dos ferits en una explosió a Segur de CalafellCedida

tracking