Diari Més

Actualitat

El FIC-CAT homenatjarà la guionista Rosa Vergés

Antonio Barrero, director del festival, va reivindicar el tret característic del certamen, «ja que és l’únic festival de Catalunya que només parla català»

El FIC-CAT ha seleccionat 61 produccions.

El FIC-CAT homenatjarà la guionista Rosa VergésCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La guionista Rosa Vergés serà enguany la persona homenatjada pel festival FIC-CAT, el Festival Internacional de Cinema en Català que se celebrarà entre el 5 i l’11 de juny a Roda de Berà. La cloenda serà conduïda per l’actor i director Toni Albà, el qual ja es va encarregar de la gala de la primera edició del Festival i ho tornarà a fer en aquesta ocasió amb motiu del desè aniversari. Antonio Barrero, director del festival, va reivindicar, durant la presentació, el tret característic del certamen, «ja que és l’únic festival de Catalunya que només parla català». Barrero va recordar que els guionistes seran els protagonistes d’aquesta edició, i que «l’objectiu és debatre i fer visible la situació actual en que es troba aquest col·lectiu de creadors i creadores».

El FIC-CAT ha seleccionat 61 produccions: 6 llargmetratges, 17 curtmetratges, 9 documentals, 11 videoclips i 18 produccions de centres educatius. A aquestes caldrà sumar-hi totes les produccions de la categoria Jove 48 hores, per a la qual les inscripcions són obertes fins el 18 de maig. En total s’han programat 21 sessions de cinema. Totes les projeccions tindran lloc al Teatre del Casino Municipal (plaça dels Pins, 6) i seran gratuïtes.

tracking