Diari Més

Dos espais del Morell, distingits en la Mostra d'Arquitectura de Tarragona

La Plaça de l’Estatut ha obtingut el premi en la categoria d’espais exteriors, mentre que el tanatori municipal ha estat finalista en l’àmbit d’edificis de nova planta d’ús públic

La remodelació de la Plaça de l'Estatut del Morell ha guanyat el premi a

Dos espais del Morell, distingits en la Mostra d'Arquitectura de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Morell ha resultat guardonat en la 10ª edició de la Mostra d’Arquitectura de Tarragona, Biennal Alejandro de la Sota i Quart Premi Alejandro de la Sota, que organitza la demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. En concret s’han distingit dos projectes del municipi: la Plaça de l’Estatut i el tanatori municipal.

El projecte de remodelació de la Plaça de l’Estatut, obra dels arquitectes Ramon Gasull Barberà i Aleix Antillach Tarafa, va ser guardonat amb el premi en la modalitat d’espais exteriors. El jurat en va destacar que «des d'una única estratègia d'acotació de l'espai, el projecte resol tant la circulació com la programació dels diferents espais. A més, l'ús matèric i cromàtic reforça les intencions del projecte».

D’altra banda, el nou tanatori municipal del Morell va ser distingit com a finalista en la categoria d’edificis de nova planta d’ús públic. Aquest espai és obra dels arquitectes Ramon Gasull Barberà i Víctor Pujol Hugas.

L’objectiu d’aquests guardons és distingir les obres més significatives que hagin estat construïdes en els anys 2015 i 2016 en l’àmbit del Camp de Tarragona. En total, s’hi van inscriure 43 obres, de les quals el jurat en va seleccionar 25. D’aquestes en van resultar finalistes un total de 15, d’entre les quals es van escollir les obres guanyadores i una menció especial.

Imatge del tantori municipal del morell, finalista en

Dos espais del Morell, distingits en la Mostra d'Arquitectura de TarragonaCedida

tracking