Diari Més

Publicacions

'Vaixell de Paper' la nova revista cultural de Tarragona i l'Ebre

Cada mes es podrà descarregar des de la web del Diari Més

Capçalera de la nova publicació.

'Vaixell de Paper' la nova revista cultural de Tarragona i l'Ebre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre compten amb una nova publicació cultural de referència: ‘Vaixell de Paper’. Es tracta d’un projecte nascut de la mà dels joves emprenedors David Aymerich i Guillem Ferrer. Els avalen els seus estudis de Comunicació Audiovisual i Filologia catalana, respectivament, així com estar plenament involucrats en diferents projectes cinematogràfics, musicals i culturals en general.

Aymerich és el director del film El Dulce Sabor del Limón, en fase de postproducció, i de Nordur, en fase de preproducció. En Guillem, per la seva part, és el líder i membre fundador del grup musical The Conjuring, a més d’haver publicat el seu primer llibre, Mirades enrere, un recull de literatura oral de la seva comarca, la Marina Alta, al País Valencià.

Gràcies a l’amistat i les ambicions culturals que els uneixen, els dos joves han decidit intentar potenciar la cultura de la terra on viuen, ja que consideren que manca la seva difusió. Necessita, segons ells, del recolzament de gent que tingui ganes de no deixar morir el que consideren que és una cosa indispensable per viure, la cultura en totes les seves formes de representació. Ara, després d’haver experimentat un creixent ràpid i gairebé inesperat per al poc de temps de vida el projecte, els dos directors han arribat a un acord amb el Diari Més. D’aquesta manera, cada nova edició de la revista, actualment de periodicitat mensual, podrà descarregar-se directament des del portal web de diarimes.com.

El diari ha decidit col·laborar amb aquesta iniciativa per donar empenta a un projecte jove, amb possibilitats de creixement i que incideix en el sector cultural tarragoní des de perspectives d’innovació i professionalitat.

tracking