Diari Més

Un total de vuit establiments participen en la 1a edició del Constantí DTapes

L'esdeveniment gastronòmic s'iniciarà el proper 12 de maig

Imatge de la presentació del primer Constantí DTapes.

Un total de vuit establiments participen en la 1a edició del Constantí DTapesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper divendres 12 de maig es donarà el tret de sortida de la 1a edició del Concurs Constantí DTapes, que comptarà amb la participació de vuit establiments que serviran tapa i beguda a 2 euros. L’objectiu de l’esdeveniment, organitzat per la Unió de Botiguers de Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament, és dinamitzar i promocionar la restauració i el comerç local.

La inauguració oficial del Constantí DTapes es farà aquest divendres 12 de maig a les 19 h.amb un correbars que comptarà amb l’acompanyament musical de la Txaranga Band Tocats. Els 8 establiments que participen a l’esdeveniment són la Pizzeria La Raval, el Cafè Major, el Bar Francolí, el Bar del Casal de la Gent Gran, el Petit Franckfurt Pasa Puess, A2Pasos, El Casino i el Bar El Tractor, que oferiran durant els caps de setmana del mes de maig les seves creacions gastronòmiques.

Aquesta primera edició també tindrà premis, ja que entre totes les persones que provin un mínim de 6 tapes i lliurin la butlleta segellada pels establiments participants, entraran en el sorteig de 4 vals de compra per valor de 20 euros vàlids per als comerços adherits a la Unió de Botiguers de Constantí. A més, entre tots els participants que votin la millor tapa se sortejarà un dinar o sopar a l’establiment guanyador. L’Ajuntament de Constantí atorgarà un reconeixement a l’establiment que obtingui un major número de vots com la millor tapa.

tracking