Diari Més

L'estudiant de l'EADT Morgana Àvila, primer premi de les escultures efímeres

El certamen celebrat per Sant Jordi ja té els tres guanyadors

Fotografia de família de l'acte de lliurament dels premis, amb els tres guanyadors.

L'estudiant de l'EADT Morgana Àvila, primer premi de les escultures efímeresAjuntament de Vila-seca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les escultures efímeres amb llibres de Sant Jordi que estudiants del segon curs del cicle de grau superior d'Arts Aplicades al Mur, de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona, ja té guanyadors. El primer premi se l'ha endutMorgana Àvila Salvadó per la instal·lació escultòrica 'Àrtax', a la plaça d’Estudi, que ha aconseguit una dotació de 1.000 euros com a ajut a la matrícula del curs.El segon lloc, amb un premi de 500 euros, l’ha aconseguit Juan Carlos Juárez, per la instal·lació escultòrica 'Reconstruir', a les Peixateries Velles. Per últim, Núria Miró ha estat la guanyadora del tercer premi, amb 250 euros, per l’escultura 'Perfum literari', al Portal de Sant Antoni.

L'acte d'entrega de premis ha tingut lloc aquest dijous a la Sala Polivalent de l’Ajuntament de Vila-seca, on el regidor de Cultura, Pere Segura, l'ha presidit.

El jurat del II Concurs d’Escultures Efímeres amb Llibres, organitzat per l’Ajuntament de Vila-seca, ha estat format pel regidor de Cultura, Pere Segura, actuant com a president; juntament amb els vocals Juan Antonio Ramírez, regidor de l’Ajuntament; Daniel Uzquiano, director de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona; Àlvar Calvet, mestre de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona; Jordi Berguedà, mestre de l’Escola d’Art i Disseny de Reus i Núria Llebaria, directora de la Biblioteca de Vila-seca.

L'escultura Àrtax ha estat la guanyadora.

L'estudiant de l'EADT Morgana Àvila, primer premi de les escultures efímeresAjuntament de Vila-seca

tracking