Diari Més

Aspencat, Animal i Ebri Knight a la festa Major de Sant Joan a Valls

Els concerts, gratuïts, es completaran amb les actuacions d’Amparanoia, l’ex Tequila Alejo Stivel, Los Manolos, Lendakaris muertos, Green Valley i Roba Estesa

Imatge d'un concert d'Aspencat.

Aspencat, Animal i Ebri Knight a la festa Major de Sant Joan a Vallswww.aspencat.org

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa Major de Sant Joan a Valls, que se celebrarà del 23 al 25 de juny, acollirà nou concerts gratuïts de grups de diversos estils musicals al pàrquing del Barri Antic. Destaquen els concerts de grups de rock i pop dels Països Catalans de primer ordre com Aspencat, Animal i Ebri Knight o la represa de la formació original rumbera de Los Manolos. També tocarà la formació puntera Amparanoia i el cofundador de Tequila, Alejo Stivel. Completen el cartell els bascocatalans Green Valley, els bascos Lendakaris Muertos, i el grup femení Roba Estesa, que posa el ritme del Camp de Tarragona.

La primera gran nit de concerts serà el divendres 23 de juny, revetlla de Sant Joan, que començarà amb l’ex Tequila Alejo Stivel amb un repertori carregat dels grans èxits dels 80 del mític grup. Seguidament actuaran Los Manolos, llegendes de la rumba catalana, que tornen per commemorar els seus 25 anys de trajectòria que els va fer famosos amb la cançó Amigos para siempre durant els Jocs Olímpics de Barcelona 1992. Els darrers en pujar a l’escenari seran els integrants del grup Ebri Knight, que beuen de la tradició per reivindicar l’espectacle.

La nit del 24 de juny els primers en actuar seran els Animal, que han arribar al número 1 de les llistes a Catalunya amb el senzill Només amb tu. Els seguiran els valencians Aspencat, que es retiren dels escenaris fent cap pel Sant Joan de Valls. El concert el tancaran els Green Valley, sis músics alabesos i catalans que combinenn el so del reggae i el dancehall amb lletres reivindicatives.

La darrera nit, la del 25 de juny, serà el torn de Roba Estesa, sis noies del Camp de Tarragona que defineixen la seva sonoritat com a folk calentó. Les seguiran els Amparanoia, amb una Amparo Sánchez que compleix 20 anys de l’edició del seu primer treball discogràfic. Tancaran la Festa Major de Sant Joan a Valls els Lendakaris Muertos amb el seu punk ortodox i lletres iròniques que combinen l’humor amb la crítica social i política.

tracking