Diari Més

Esnsenyament

Valls es convertirà aquest dijous en la capital catalana del flabiol

La trobada, impulsada pel Baltasar Segú i la Candela, comptarà amb la participació de 450 alumnes de 9 centres diferents

Imatge d'arxiu d'una actuació de flabiolaires escolars.

Valls es convertirà aquest dijous en la capital catalana del flabiolAjuntament de Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé mig miler de flabiolaires escolars es donaran cita aquest dijous, a les 11 del matí, a la plaça dels Quarters de Valls. Es tracta d'un esdeveniment organitzat per l'Associació Cultural i Educativa La Riscla, juntament amb els centres escolars vallencs del Baltasar Segú i la Candela, i amb la col·laboració de l'Institut Serra de Miramar i l'Ajuntament de Valls.

La Riscla és un col·lectiu de mestres que treballa el projecte El flabiol a l'escola arreu de Catalunya, un projecte que fa ús d'aquest instrument tradicional en el marc de l'ensenyament escolar, com a mètode d'aprenentatge i cohesió social.

L'acte reunirà escolars de fins a nou centres diferents: l'Escola Turó de Can Mates de Sant Cugat, l'Escola Montoliu de la Riera de Gaià, l'Escola Can Llong de Sabadell, l'Escola Les Passeres de Castellolí, l'Escola Floresta de Sabadell, l'Escola Les Comes de Rodonyà, l'Escola Can Deu de Sabadell i les escoles Baltasar Segú i la Candela de Valls.

tracking