Diari Més

Zoo, El Diluvi i Smoking Souls se sumen al cartell de l'Acampada Jove 2017

L'organització anucia cinc noves incorporacions al cartell del festival amb una aposta pels grups del País Valencià

El festival torna el 13, 14 i 15 de juliol.

Zoo, El Diluvi i Smoking Souls se sumen al cartell de l'Acampada Jove 2017Acampada Jove

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Acampada Jove ha anunciat a través de les xarxes socials cinc noves incroporacions al cartell del festival político-musical. Amb setze confirmacions a la llum, Zoo, Smoking Souls, El Diluvi, Buhos i Ovella Xao s’'afegeixen a La Pegatina, Ebri Knight, Brams, JOKB, Aspencat, Roba Estesa, Xeic!, Hora de Joglar, Boikot, Mellow Mood i Doctor Prats.

Els valencians Zoo tornen dos anys després a l'Acampada Jove per presentar el seu nou àlbum, Raval, que recorda que sense mobilització popular no hi ha revolució social. El mestissatge mediterrani arribarà a Montblanc de la mà de El Diluvi. Els de Castalla faran ballar i somriure amb el seu nou àlbum Alegria.

L'aposta pels grups del País Valencià queda patent en aquest quart avançament del cartell, i és que també tornen a l'Acampada Jove Smoking Souls presentant Cendra i Or, el seu tercer treball d'estudi que segueix l'esperit lluitador que caracteritza al grup de Pego.

Buhos també farà parada a Montblanc per oferir el seu mestissatge i la festa que inclouen les actuacions dels de Calafell. Finalment, Ovella Xao aterraran per primer cop a l'Acampada Jove per presentar #Pastureig. Els de Sabadell faran ballar i cantar a ritme de reggae i ska.

L'’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’'Esquerra Republicana i l'’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 13, 14 i 15 de juliol. Les entrades ja estan a la venta per un preu de 46€ euros pels tres dies del festival.

tracking