Diari Més

Indústria

Bilfinger, guardonada amb el premi ELIX de Seguretat 2016

El guardó es circumscriu dins la celebració, a finals d'abril de la Safety Week

Jan Van Asperen, Director General de Bilfinger recollint el guardó

Bilfinger, guardonada amb el premi ELIX de Seguretat 2016DIari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ELIXPolymersha guardonat a l'empresaBilfingerIndustrialServicesSpainamb el 'PremiELIXde Seguretat 2016', un guardó queescircumscriu dins el marc de laSafetyWeekcelebrada del 24 al 28 d'abril,.

Bilfingerha obtingut la puntuació més gran en elKPIPerformance de seguretat, reconeixent-se així lasevaimplementació de bones pràctiques en matèria preventiva.

Els criteris de selecció de l'empresa guanyadora, inclouen paràmetres com el compliment en requisits documentals de coordinació d'activitats i puntuació obtinguda a l'auditoria interna de coordinació en matèria de prevenció de riscos laborals.

Jan VanAsperen, Director General deBilfingerva ser l'encarregat de recollir el guardó, que li va entregar DavidCastañeda, director d'Operacions d'ELIX.Castañedaargumentava les raons del guardó: «nosaltres no estem sols aquí.Diàriamenta les nostres instal·lacions hi ha molta gent d'altres empreses per a les quals aquest és també el seu lloc de treball. Per això, també aquestes persones formen part d'aquesta cultura de seguretat que intentem reforçar i amb la qual estem compromesos. IBilfingerés un clar exemple d'aquest compromís compartit».

Com membre deBilfingerSE, el grupBilfingerIndustrialServicesamb seu a Mannheim, és un dels proveïdors més importants de Serveis Industrials.

tracking