Diari Més

Els fideus rossos s'endinsen a la cuina de 35 restaurants de Cambrils

El municipi celebra a partir d’avui i fins el 14 de maig les cinquenes jornades dedicades a aquest plat

Els establiments cambrilencs promocionaran aquesta especialitat durant dues setmanes.

Els fideus rossos s'endinsen a la cuina de 35 restaurants de CambrilsAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els fideus rossos seran els protagonistes d’aquest cap de setmana de menús especials en un total de 35 restaurants de Cambrils. Les jornades de dedicades a aquest plat típic de les barques dels pescadors de Cambrils tornen a posar-se en marxa avui mateix i s’allargaran fins el proper diumenge, 14 de maig. L’objectiu és promocionar la cuina marinera. Es tracta d’una de les especialitats més pròpies de Cambrils dins de la categoria dels ranxos mariners, herència d’una cuina que ha passat de generació en generació.

Com en les passades edicions, els restaurants oferiran des de les versions més tradicionals fins a les més innovadores, combinant la qualitat dels productes de proximitat amb l’excel·lència dels cuiners de Cambrils. Els preus dels menús oscil·len entre els 20 i els 58 euros. La novetat d’aquesta cinquena edició és que els àpats es maridaran amb la cervesa Damm Inèdit, patrocinadora de les jornades.

D’altra banda, des del consistori es destaca que enguany l’esdeveniment sumarà sinèrgies amb la 10a Fira Marítima de la Costa Daurada, ja que aquesta coincidirà quatre dies (de l’11 al 14 de maig) amb les Jornades dels Fideus Rossos.

Aquesta activitat està inclosa al calendari gastronòmic de Cambrils, que ofereix nou propostes gastronòmiques. Així, els fideus rossos segueixen a les tretzenes Jornades de la Galera i a les cinquenes Jornades Encarxofa’t a Cambrils. El calendari continua amb la Mar de Tapes de Primavera i amb el calamar.

tracking