Diari Més

Enoturisme

Priorat Enoturisme rep el premi Alimara CAT per la campanya Priorat Terroir

El guardó és un reconeixement per al foment de la promoció turística en català

El lliurament dels Premis Alimara 2017.

Priorat Enoturisme rep el premi Alimara CAT per la campanya Priorat TerroirPriorat enoturisme

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació Priorat Enoturisme ha estat premiada amb el guardó Premi Alimara CAT, creat el 2008, per fomentar la promoció turística en català. Aquest guardó és un reconeixement al projecte Priorat Terroir, el Club Enoturista de Priorat Enoturisme, que es va iniciar amb la campanya ‘12 cellers – 12 vins’, un recorregut pel territori a través de la visita a dotze cellers, de la DOQ Priorat i la DO Montsant, i el tast dels seus vins.

El lliurament dels premis s’ha celebrat a l’Hotel Alimara de Barcelona en la cerimònia La Nit dels Alimara, aquest dijous 20 d’abril. Es tracta de la 33a edició d’aquests premis, que ja són un referent del sector turístic. El Premi Alimara CAT és un guardó per al foment de la promoció turística en català que s’organitza conjuntament entre la CETT, el campus internacional de formació i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, i la Generalitat de Catalunya.

El jurat ha valorat el projecte i la seva comunicació per la «bona qualitat lingüística dels textos escrits en la campanya, la varietat de formats de presentació de la informació» i en destaca la comunicació trilingüe.

La campanya està orientada a donar informació i incentius per a visitants interessats en l’enoturisme i fidelitzar aquest perfil de públic, creant identitat i territori a la comarca del Priorat.

Els cellers que han impulsat aquesta campanya són: el Celler de Capçanes, el Celler Masroig, la Cooperativa Falset-Marçà, Torres Priorat, la Vinícola del Priorat, Clos Figueras, Saó del Coster, Buil&Giné, Cellers Scala Dei, el Celler Joan Ametller, Burgos Porta i Sangenís i Vaqué. Cada celler segella el passaport del visitant, i una vegada completada la ruta, d’obsequi s’emporta 12 ampolles de vi, una de cada celler. Aquesta campanya ha rebut el suport del Patronat de Turisme de la Costa Daurada de la Diputació de Tarragona i dels consells reguladors de la DOQ Priorat i la DO Montsant.

El lliurament dels Premis Alimara 2017.

Priorat Enoturisme rep el premi Alimara CAT per la campanya Priorat TerroirPriorat enoturisme

tracking