Diari Més

Una caminada d'instagramers per descobrir els paisatges de Mont-roig i Miami Platja

Durant l’any també s’organitzaran ‘Instawalks’ a Reus, el Vendrell i Horta de Sant Joan

fotografia del grup d'Instagramers de Tarragona participants a l'ermita de la Mare de Déu de la Roca.

Una caminada d'instagramers per descobrir els paisatges de Mont-roig i Miami PlatjaigersTgn

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de seixanta membres d’Instagramers Tarragona van participar, el passat dissabte 8 d’abril, en un ‘Instawalk’ per descobrir els paisatges de Mont-roig i Miami Platja que van inspirar l’artista Joan Miró. L’activitat, inclosa en la Ruta del Paisatge dels Genis, ha estat organitzada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, InstagramersTgn, El Paisatge dels Genis i el Patronat de Turisme de Mont-roig Miami. També s’ha comptat amb la col·laboració dels restaurants Dhor i Chez Lorenzo.

L’esdeveniment va començar amb una visita guiada al Centre Miró per tal de conèixer la relació entre Miró i Mont-roig i Miami Platja i va seguir pel nucli antic. Els IgersTgn van fer una visita des dels exteriors del Mas Miró a càrrec d’Elena Juncosa, directora de la Fundació Mas Miró. Després van anar fins a la platja de la Pixerota on Miró recollia diversos objectes que cridaven la seva atenció. El següent punt de la visita van ser les cales de Miami Platja. Els participants van dinar plegats abans de fer una excursió a peu pel Barranc de la Mina de les Nines i el Camí Vell fins a l’ermita de la Mare de Déu de la Roca, on van realitzar una visita guiada.

Durant aquest any s’organitzaran tres Instawalks més al Reus de Gaudí, el Vendrell de Pau Casals i Horta de Sant Joan de Picasso per tal de conèixer la Ruta del Paisatge dels Genis al complet. Aquesta és una experiència turística per descobrir les claus per a la interpretació de les obres d’aquests personatges en les seves disciplines artístiques -la pintura, l’arquitectura o la música- i com els va influir els municipis tarragonins amb els quals van estar vinculats.

tracking