Diari Més

Comerç

Els cotxes d'ocasió de Tarragona són els més barats de Catalunya durant el març

Un portal de compravenda de vehicles revela que el preu mitjà a Catalunya és de 15.444 euros, 4.000 euros més que a Tarragona

Imatge d'arxiu de cotxes de segona mà en venda.

Els cotxes d'ocasió de Tarragona són els més barats de Catalunya durant el marçEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El preu mitjà dels cotxes d'ocasió el mes de març és, a la demarcació de Tarragona, el més baix de Catalunya. Així ho informa el portal de compravenda de vehicles del grup Schibsted Spain, coches.net. El preu és d'11.156 euros, seguit pels 14.348 euros de la demarcació de Girona. La demarcació de Barcelona és la que presenta un preu mitjà més alt, amb 15.696 euros, seguida de Lleida, amb 15.205 euros.

El preumitjà del cotxe d'ocasió a tot Catalunya aquest mes de març s'ha situat en 15.144 euros, xifra que representa un augment del 7,8% respecte al mateix mes el 2016. En l'àmbit espanyol, un vehicle d'ocasió costa, de mitjana, 14.059 euros, preu que s'ha incrementat un 7,6% si es compara amb el mes de març del 2016.

En general, totes les comunitats autònomes han vist com s'incrementava el preu mitjà dels cotxes d'ocasió durant el mes de març, excepte Castella i Lleó i La Rioja, que han registrat descensos del 0,9% i el 0,3%, respectivament.

El portal de compravenda detalla que gran part de l'oferta dels vehicles d'ocasió són cotxes de combustible dièsel, que representen un 67% del total, mentre que els de gasolina ocupen un 32% i els elèctrics i híbrids l'1% restant. Segons l'Institut d'Estudis d'Automoció (IEA), el mes de març es van vendre un total de 220.988 cotxes d'ocasió.

tracking