Diari Més

Municipal

Salou millora els lavabos Poly-Klyn de les platges de Llevant i Ponent

En total s’han modificat set lavabos per tal de fer-los més funcionals i confortables

Els tradicionals lavabos de plàstic passen a ser de fusta.

Salou millora els lavabos Poly-Klyn de les platges de Llevant i PonentAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Salou ha dut a terme modificacions als lavabos Poly-Klyn de les platges de Llevant i de Ponent per millorar-ne l'aspecte i fer-los més confortables. En total són set els serveis millorats, tres de Llevant i quatre més de Ponent.

Elslavabos de plàstic passen a ser lavabos de fusta, amb un disseny més actual i una funcionalitat més confortable. Aquest nous lavabos tenen part del sostre inclinat, de policarbonat, que dóna una millor lluminositat i afavoreix la ventilació interna, evitant la calor de dins els Poly-Klyn de plàstic.

La regidora de platges, Júlia Gómez, ha explicat que «amb aquestes modificacions volem oferir una millor funcionalitat i una imatge més actual dels serveis que s’ofereixen a les platges». Aquests nous lavabos aniran acompanyats d’una nova cartellera en diferents idiomes i l’especificació de «públic i gratuït».

Properament se n’instal·larà un més a Cala Llenguadets i un altre a Cala Font amb Cala Vinya. El cost anual de la licitació es de 72.675,76 euros (IVA inclòs), amb les neteges corresponents.

tracking