Diari Més

Successos

Un ferit crític en un accident a la cua generada per una primera topada a Cambrils

El primer xoc, entre dos turismes, ha causat dues persones ferides més

Un dels turismes ha quedat completament bolcat.

Dos persones ferides en col·lidir dos vehicles a CambrilsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarda molt accidentada a l'A-7 al seu pas Cambrils. En primer lloc, dos vehicles han col·lidit al voltant de les tres de la tarda d'aquest dimarts, 11 d'abril, mentre circulaven per l'autovia a l'alçada de Cambrils. Un dels turismes ha quedat completament bolcat. Dues persones, segons indica el Servei Català de Trànsit, han resultat ferides. Una d'elles es troba en estat menys greu, mentre que la segona ha resultat ferida lleument. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) les ha traslladat al centre hospitalari.Al lloc de l'accident s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues dels Mossos d'Esquadra.

Per altra banda, a la cua generada per la primera topada, hi ha hagut un segon accident, al voltant de tres quarts de quatre de la tarda. Es tracta d'un encalç entre un camió i una furgoneta. El SEM indica que un dels ocupants dels vehicles, un home de 49 anys, ha resultat ferit crític i ha estat traslladat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona. En aquesta segona col·lisió s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Mossos, cinc més dels Bombers, dues ambulàncies del SEM i l'helicòpter medicalitzat.

La circulació per la via en direcció Tarragona s'ha tallat,i s'han establert desviaments per la carretera N-340. Les retencions originades per les dues topades han estat d'un dos quilòmetres, aproximadament. El trànsit s'ha normalitzat quan faltaven pocs minuts per les set de la tarda.

S'han creat retencions d'uns dos quilòmetres de llargada.

Un ferit crític en un accident a la cua generada per una primera topada a CambrilsDiari Més

tracking