Diari Més

Vint establiments participen en la 2a ruta gastronòmica 'La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla'

L’esdeveniment tindrà lloc del 13 al 30 d’abril

Imatge de la presentació de la 2a edició de la ruta gastronòmica

Vint establiments participen en la 2a ruta gastronòmica 'La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una vintena de bars i restaurants d’Altafulla oferiran un ampli ventall de tapes inspirades en la bruixa més popular de la vila, la Xoixeta. Ho faran en el marc de la 2ª edició de la ruta gastronòmica La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla, que tindrà lloc del 13 al 30 d’abril. A més a més, durant aquests dies de Setmana Santa, tant visitants com vilatans podran gaudir de la Xoixeta pels carrers i places del municipi.

Enguany destaquen l’augment de participació en dos establiments i la interacció de la Xoixeta amb el públic. La bruixa, acompanyada d’un saxofonista, visitarà els locals que participen en la ruta cada divendres mentre duri la mostra i repartirà invitacions de les tapes dels 20 bars i restaurants als visitants. Per només 2,5 euros el públic podrà tastar tapes com les ales que la bruixa voldria, la bomba de foc o Gicma Versuni acompanyades d’una cervesa Estrella Damm.

Sorteig de premis

Els participants de la ruta podran omplir el llibret amb el segell de cada establiment quan consumeixin la corresponent tapa. Aquells que aconsegueixin omplir-lo tot podran anar a l’oficina de Turisme de l’Ajuntament i rebre l’últim segell. Rebran un petit obsequi i podran votar la tapa que més els ha agradat. La data límit per posar l’últim segell a l’oficina de Turisme serà el dia 18 d’abril de 2017 fins a les 14h. Tots els que acabin la ruta participaran en un sorteig de 10 lots del Grup Estrella Damm. L’establiment de la tapa guanyadora rebrà un reconeixement recordatori de l’organització.

Els 20 restaurants i bars que participen en la ruta són Voramar “Cal Vitali”, Braser del mar, La mar de tapes, Pont de mar, Club Marítim Altafulla, La taberna del mar, Hotel Yola “El tiberi”, Bolero, A. Caravela, La taberna del Quatre, La Perla, La toque, Les bruixes, Solocomo, Cal Cano, Salsa, K la yaya, Pati dels tarongers, Hotel Oreneta, i L’Ermita d’Altafulla. L’esdeveniment gastronòmic està organitzat per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, amb la col·laboració d’Estrella Damm, Tarragona 2018, i el Consorci Turístic del Baix Gaià.

tracking