Diari Més

Oques Grasses i Doctor Prats actuaran a la Festa Major d'Alcover

Els grups musicals han estat els guanyadors d'una enquesta que es va obrir al públic per votar les actuacions del 14 d'octubre

Miquel Vilella, Oques Grasses i el Club Súper 3, darreres confirmacions de la Festa Major de Sant Pere

Miquel Vilella, Oques Grasses i el Club Súper 3, darreres confirmacions de la Festa Major de Sant PereFacebook - Oques Grasses

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Oques Grasses i Doctor Prats han estat els grups guanyadors, escollits per votació, per actuar al concert de la Festa Major d’Alcover el 14 d’octubre al Pavelló Municipal. Els alcoverencs i alcoverenques van poder participar, fins el 7 d'abril, en l'elecció de les formacions musicals a través d'una enquesta.

L’enquesta, que ha estat operativa durant dues setmanes, ha rebut un total de 220 vots vàlids. L’opció guanyadora, Oques Grasses i Doctor Prats, ha obtingut 52% dels vots. Les Nancys Rubias ha obtingut un 17 %, molt igualada amb Ítaca Band + Gato López amb un 16%. La Guardia + La Frontera s’ha emportat un 8% dels vots, mentre que finalment Muchachito Bombo Inferno ha comptat amb un 7%.

Tal i com s’indicava a les condicions per a participar en l’enquesta, s’han considerat vots nuls els d'aquelles persones no empadronades a Alcover, i/o menors de 16 anys. A aquells que han votat més d'una vegada només se'ls hi ha validat un vot.

tracking